Siirry sisältöön

Sini Ristolainen

opettaja

Sini-Vuokko Ristolainen opiskelee tällä hetkellä Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi päälajeina showtanssi ja baletti. Päälajien lisäksi Sini on päässyt oppimaan nykytanssia, jazztanssia, seuratanssia ja kansantanssia koulutuksen aikana. Vuoden 2023 syksyn Sini oli opiskeluvaihdossa New Yorkin Peridance Centerissä ja vuonna 2021 hän pääsi tekemään työharjoittelunsa Oulun teatterin suurmusikaalissa Billy Elliotissa, jossa hän oli mukana luomassa steppikoreografioita ja toimi myös tuotannossa koreografin assistenttina.

Ennen korkeakouluopintoja Sini opiskeli kahdeksan vuotta taiteen perusopetusta ja syventäviä opintoja Tanssikoulu DCA:n erikoiskoulutusryhmässä päälajeina showtanssi ja sivulajeina nykytanssi ja baletti. Osaaminen syventyi entisestään yksityisessä tanssikoulussa International Dance Academyssa Kööpenhaminassa ja Los Angelesissa, jossa hän tanssi vuoden verran erilaisia tanssilajeja laidasta laitaan.

Sini opastaa jokaista oppilasta huomaamaan onnistumisia tanssitunnilla ja innostumaan uuden oppimisesta. Hän uskoo, että tanssitunnilla omaan kehoon tutustuminen ja mahdollisuus käyttää sitä itseilmaisun välineenä lisää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Opetuspisteet: Piispanportti

Sini Ristolainen