Siirry sisältöön

Sanni Saarilahti

opettaja

Sanni Saarilahti on valmistunut Savonia-ammattikorkeakoulusta keväällä 2020 tanssinopettajaksi pääaineena jazztanssi sekä sivuaineina baletti ja nykytanssi. Opettajaopintojen lisäksi Sanni on opiskellut tanssia Oslo National Academy of the Arts:ssa sekä Copenhagen Contemporary Dance Schoolissa.

Tanssinopettajana Sanni on vaativa ja tavoitteellinen. Sannin tunneilla oppilaita kannustetaan käyttämään koko potentiaalinsa sekä rohkeasti kokeilemaan ja viemään asioita aina vähän pidemmälle. Sanni haluaa luoda oppilaille onnistumisen sekä itsensä ylittämisen kokemuksia näin samalla vahvistaen heidän itseluottamustaan. Intensiivisen ja tiukan harjoittelun rinnalla Sanni haluaa luoda oppilaille avoimen ja keskustelevan ilmapiirin, jossa jokaisella on tilaa olla oma itsensä.

Sanni painottaa vahvan ja puhtaan tanssiteknisen osaamisen rakentamista sekä turvallisuutta. Tunneilla korostuvat fyysisyys, musikaalisuus sekä oman persoonallisen otteen etsiminen liikkeeseen. Sannille on tärkeää tanssilajien perinteiden ja historian ylläpito, kuitenkin yhdistäen ne tähän päivään. Espoon Tanssiopistossa Sanni opettaa jazztanssin erikoiskoulutusryhmää sekä muita jazz- ja nykytanssitunteja.

Opetuspisteet: Piispanportti

Sanni Saarilahti