Siirry sisältöön

Tervetuloa showtanssin peruskurssille!

Showtanssi on vauhdikas laji, joka yhdistelee elementtejä eri tanssilajeista, kuten esimerkiksi jazz-, street- ja nykytanssi. Tekniikka pohjautuu vahvasti jazztanssiin ja tunneilla tehdään erilaisten sarjojen lisäksi teknisiä harjoitteita. Musiikki voi vaihdella musikaalikappaleista nykypoppiin.

Tanssitunti koostuu alkulämmittelystä, aktiivisista venytysharjoituksista, tekniikkaharjoitteista ja salin poikki kulkevista sarjoista. Tunnin loppupuolella opetellaan opettajan luoma koreografia, jossa esiintyminen on osana kokonaisuutta.

Aiempaa kokemusta showtanssista ei tarvita.

Kurssi järjestetään Jousenkaaren koulussa, Palloilutie 5, 02100 Espoo.

Kurssi järjestetään tiistaisin 6.9., 13.9., 20.9. ja 27.9.

Espoon Tanssiopiston jatkoluokkien tasot 4 – 6 klo 18.00 – 19.15
Espoon Tanssiopiston jatkoluokkien tasot 7 – 9 klo 19.15 – 20.30

Opettajana on Anu Palevaara.

Varusteet: Joustavat treenivaatteet ja paljaat jalat.

Kurssin hinta on 25 euroa ja se laskutetaan erikseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssit pyritään järjestämään lukuvuoden aikana myös toisena ajankohtana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta osoitteesta 4.9. mennessä:

Tasot 4 – 6: https://www.lyyti.in/Showtanssin_peruskurssi_Espoon_Tanssiopiston_tasot_4_6_4666(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tasot 7 – 9: https://www.lyyti.in/Showtanssin_peruskurssi_Espoon_Tanssiopiston_tasot_79_9399(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Jousenkaaren koulun liikuntasali

Uuden Jousenkaaren koulun osoite on Palloilutie 5. (vanhat kartat saattavat ohjata vanhaan rakennukseen tai Jousenkaaren päiväkotiin)

Jousenkaaren liikuntasalin sisäänkäynti tapahtuu Q -ovesta. Tämä ovi on Esport Arenan (iso kuplahalli) takana. Autolla tultaessa (Merituulentien suunnasta) käänny oikealle Esport Arenan kulmalta ja aja sen ohi kohti Metro Areenaa ja Tapiolan harjoitusjäähallia. Jousenkaaren koulu on Tapiolan harjoitusjäähallin ja Esport Arenan kulmassa ja siitä on lyhyt kävely-yhteys suoraan Q-porraskäytävään. Sisäänkäynnin yhteydessä on ovikello, jota voi soittaa, mikäli ovea ei olla suoraan avaamassa.

Anu Palevaara

Anu Palevaara, tanssinopettaja (ISTD), näyttelijä (FIA) ja koreografi on työskennellyt pitkään kulttuurialalla. Monille hän saattaa olla tuttu roolistaan Salatuissa Elämissä, mutta hän on tehnyt paljon muutakin etenkin tanssin saralla. Anu on työskennellyt ammattitanssijana ja koreografina teatteri- ja TV-produktioissa, ja hän on toiminut liki 20 vuotta tanssinopettajana opettaen jazz-, show-, street- ja nykytanssia näyttelijäntöiden ohessa.

Opettajana Anulle on tärkeätä onnistumisten huomioiminen ja tanssin ilo. Positiivisen ilmapiirin luominen ja kannustaminen saa luovuuden valloilleen.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin

Espoon Tanssiopisto

Tapahtumat