Siirry sisältöön

Tervetuloa showtanssin peruskurssille marraskuussa!

Showtanssi on vauhdikas laji, joka yhdistelee elementtejä eri tanssilajeista, kuten esimerkiksi jazz-, street- ja nykytanssi. Tekniikka pohjautuu vahvasti jazztanssiin ja tunneilla tehdään erilaisten sarjojen lisäksi teknisiä harjoitteita. Musiikki voi vaihdella musikaalikappaleista nykypoppiin.

Tanssitunti koostuu alkulämmittelystä, aktiivisista venytysharjoituksista, tekniikkaharjoitteista ja salin poikki kulkevista sarjoista. Tunnin loppupuolella opetellaan opettajan luoma koreografia, jossa esiintyminen on osana kokonaisuutta.

Aiempaa kokemusta showtanssista ei tarvita.

Kurssi järjestetään Piispanportissa (Piispanportti 12 B, sali 3)

Kurssi järjestetään perjantaisin 11.11., 18.11., 25.11. ja 2.12. Espoon Tanssiopiston jatkoluokkien tasoille 4 – 5 ja 6 – 9.

Tasot 4 – 5 klo 16.15 – 17.30
Tasot 6 – 9 klo 17.30 – 18.45

Opettajana on Anu Palevaara.

Varusteet: Joustavat treenivaatteet ja paljaat jalat.

Kurssin hinta on 25 euroa ja se laskutetaan erikseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta osoitteesta 1.11. mennessä:

Tasot 4 – 5: https://www.lyyti.in/Showtanssin_peruskurssi_Espoon_Tanssiopiston_tasot_45_6997(siirryt toiseen palveluun)

Tasot 6 – 9: https://www.lyyti.in/showtanssin_peruskurssi_tasot_69(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)


Anu Palevaara

Anu Palevaara, tanssinopettaja (ISTD), näyttelijä (FIA) ja koreografi on työskennellyt pitkään kulttuurialalla. Monille hän saattaa olla tuttu roolistaan Salatuissa Elämissä, mutta hän on tehnyt paljon muutakin etenkin tanssin saralla. Anu on työskennellyt ammattitanssijana ja koreografina teatteri- ja TV-produktioissa, ja hän on toiminut liki 20 vuotta tanssinopettajana opettaen jazz-, show-, street- ja nykytanssia näyttelijäntöiden ohessa.

Opettajana Anulle on tärkeätä onnistumisten huomioiminen ja tanssin ilo. Positiivisen ilmapiirin luominen ja kannustaminen saa luovuuden valloilleen.

Tervetuloa mukaan!