Siirry sisältöön

Pääsykoe DaCi Slovenia 2024 -edustusryhmään

Espoon Tanssiopisto on DaCi Finland ry -yhdistyksen jäsen, jonka päämääränä on edistää lasten ja nuorten tanssikasvatusta. Yhdistys toimii myös kansainvälisen tanssikasvatusjärjestön Dance and the Child Internationalin Suomen jaoksena ja edistää siten alan kansainvälistä yhteistyötä.

DaCi:n kansainvälinen tanssiorganisaatio kokoaa joka kolmas vuosi jäsenmaita yhteen. Seuraava konferenssi on Sloveniassa 7. – 12.7.2024.Viikon aikana osallistujille on esiintyminen, työpajoja ja kohtaamisia.

Seuraavasta linkistä pääset katsomaan tapahtuman esittelyvideon

https://www.youtube.com/watch?v=g_FwpwjwRqo(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Espoon Tanssiopisto järjestää koetanssin, jossa valitaan tapahtumaan edustusryhmä. Pääsykoe on tiistaina 4.4.2023 klo 20.00 – 21.00 opiston päätoimipisteessä Piispanportissa salissa 1. Espoon Tanssiopiston opettaja Sanni Saarilahti tekee edustusryhmään valittujen oppilaiden kanssa nykytanssiesityksen. Esitys lähetetään keväällä 2023 tapahtuman hyväksytettäväksi.

Pääsykokeeseen voivat hakea vuosina 2008 – 2009 syntyneet oppilaat, jotka harjoittelevat kaudella 2023-2024 tanssia vähintään kolme kertaa viikossa Espoon Tanssiopistossa ja ämän lisäksi tulee erillinen tanssi/koreografiatunti tapahtumaa varten. Pääsykokeeseen voi ilmoittautua vaikka oppilas ei olisi harrastanut nykytanssia. Pääsykokeeseen voivat ilmoittautua vain Espoon Tanssiopiston oppilaat.

DaCi-edistusryhmän opetus on maksullinen ja tunneista maksetaan opiston lukukausimaksuhinnaston mukaan. Tiiviskurssit ja tapahtumaan liittyvät kulut eivät sisälly lukukausimaksuun ja ne laskutetaan erikseen.

Lisätietoja DaCi-edustusryhmästä ja ilmoittautuminen pääsykokeeseen 30.3.2023 mennessä osoitteessa:

https://www.lyyti.in/Paasykoe_DaCi_Slovenia_2024_kansainvalinen_konferenssi_0465(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja:

Taina Huovila-Währn
045 1139788

rehtori@espoontanssiopisto.fi(avautuu uuteen ikkunaan)