Siirry sisältöön

Hyvää kesää kaikille – Toimisto on kiinni 20.6. – 30.7.2024

Kaikille jatkoluokkiin ilmoittautuneille oppilaille on viikolla 24 lähetetty vahvistukset lukuvuoden 2024/2025 oppilaspaikoista. Ryhmävahvistukset on lähetetty myös kaikille niille oppilaille, jotka ovat ilmoittautuneet Piispanportin ryhmiin AB1, AB2, Pojat 6-9, LT 3-4, L/A 1-3 sekä avoimeen opetukseen. Tarkastathan tarvittaessa sähköpostisi roskaposti- ja mainos-/tarjouskansiot, sillä osa sähköpostipalveluista (esim. gmail, hotmail, outlook) saattaa ohjata viestejä niihin. Muutathan tarvittaessa sähköpostisi asetuksia, jotta viestit ohjautuvat jatkossakin oikeaan sähköpostikansioon. Lisääthän ehdottomasti myös lähetysosoitteemme info.espoontanssiopisto(at)user.lyyti.com ja toimisto.espoontanssiopisto(at)user.lyyti.com sähköpostisi osoitekirjaan sekä ns. turvallisiin lähettäjiin.

Ensi lukuvuoden lukujärjestykset ovat nähtävillä osoitteessa: www.espoontanssiopisto.fi/ilmoittautuminen/opetus/lukujarjestykset

Ryhmiimme voit ilmoittautua osoitteessa www.espoontanssiopisto.fi/ilmoittautuminen. Tutustuthan myös Espoon Tanssiopiston opetukseen ja ilmoittautumisohjeisiin.

Espoon Tanssiopiston toimisto on kiinni 20.6. – 30.7.2024.

Hyvää kesää kaikille! Nähdään taas elokuussa!