Siirry sisältöön

Flamencon tiiviskurssi 16.1. – 13.2.2024 tasoille 4-6 ja 7-9

Tule tutustumaan flamencoon!

Flamencotanssin lyhytkurssit tarjoavat tanssijoille uusia näkökulmia ja haastetta niin ilmaisullisesti, liikkeellisesti kuin rytmisesti.

Flamencotanssin lyhytkursseilla syvennymme flamencon kokonaisvaltaiseen ilmaisuun ja lähestymme tanssia musiikkina. Etsimme liikekieleen vahvuuden ja herkkyyden tasapainoa sekä hiomme tanssin rytmistä tarkkuutta. Tutustumme flamencolle tyypilliseen koputustekniikkaan sekä 12-jakoiseen rytmiikkaan. Kokoamme opitut taidot yhteen tekemällä sähäkkää koreografiaa flamencon alegría-tyylilajin rytmiin.

Tiiviskurssit tiistaisin 16.1.-13.2.2024, Piispanportti 12 B, sali 6

17.15 – 18.30 perusopintojen tasot 4 – 6 / 12 – 14 v

18.30 – 19.45 syventävien opintojen tasot 7 – 9 / 16 – 18 v

Kurssin hinta on 40 euroa ja se laskutetaan erikseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Varusteet

Pue päälle ryhmäasu pääaineen mukainen. Jalkaan valitse tanssimiseen soveltuvat tukevakorkoiset kengät (esimerkiksi karakteritanssikengät tai vastaavat).

Opettajasta

Opettajana toimii flamencotanssija ja tanssinopettaja Marja Rautakorpi. Hän on Suomessa ja Espanjassa kouluttautunut tanssialan ammattilainen (tanssitaiteen maisteri), jolla on paljon kokemusta flamencotanssin opetuksesta lapsille, nuorille ja aikuisille aina alkeista edistyneisiin. Marja toimii myös aktiivisesti tanssija-koreografina etsien uusia näkökulmia flamencon tarkastelulle niin perinteisen flamencon parissa kuin flamencoa soveltaen erilaisissa taiteidenvälisissä produktioissa.

Marjan opetuksessa painottuvat flamenco yksilöllisenä kokemuksena, musiikin ja tanssin yhteys sekä ilmaisun kokonaisvaltaisuus. Tunnilla Marjalle on tärkeää avoin ilmapiiri, itsen ja toisten kuuntelu sekä yhdessä oppiminen, jotta turvallinen tila erilaisille olemisen tavoille mahdollistuisi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 15.1.2024 mennessä osoitteessa:

 

Tasot 4-6:

 

https://www.lyyti.in/Flamencon_tiiviskurssi_tasot_46_8607

 

Tasot 7-9:


https://www.lyyti.in/Flamencon_tiiviskurssi_tasot_79_1615

Tervetuloa mukaan!

Terveisin

Espoon Tanssiopisto