Siirry sisältöön

Flamencon alkeiskurssi aikuisille 16.1. – 13.2.2024

Tule tutustumaan flamencoon aikuisten alkeiskurssilla!

Aikuisten flamencotanssin lyhytkurssi on hehkuva ilmaisupaketti flamencon hurmaa kaipaaville. Kurssilla emme opettele vain askeleita, vaan teemme jokaisesta liikkeestä tanssia. Tutustumme flamencon perinteeseen ja sen koukuttavaan rytmiikkaan tekemällä koreografiaa rouhean ja juurevan tangoksen tahtiin.

Kurssi on tarkoitettu kaikille liikkeestä ja rytmistä kiinnostuneille aikuisille. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Riittää, että ilmoittaudut mukaan ja olet valmis sukeltamaan flamencon maailmaan.

Tiiviskurssit tiistaisin 16.1. – 13.2.2024, Piispanportti 12 B, sali 6

klo 18.30 – 19.45 aikuiset

klo 19.30-20-30 nuoret

Hinta on 55 e ja se laskutetaan erikseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Pue päälle treeniasu. Jalkaan valitse tanssimiseen soveltuvat tukevakorkoiset kengät (esimerkiksi karakteritanssikengät tai vastaavat).

Opettaja

Opettajana toimii flamencotanssija ja tanssinopettaja Marja Rautakorpi. Hän on Suomessa ja Espanjassa kouluttautunut tanssialan ammattilainen (tanssitaiteen maisteri), jolla on paljon kokemusta flamencotanssin opetuksesta lapsille, nuorille ja aikuisille aina alkeista edistyneisiin. Marja toimii myös aktiivisesti tanssija-koreografina etsien uusia näkökulmia flamencon tarkastelulle niin perinteisen flamencon parissa kuin flamencoa soveltaen erilaisissa taiteidenvälisissä produktioissa.

Marjan opetuksessa painottuvat flamenco yksilöllisenä kokemuksena, musiikin ja tanssin yhteys sekä ilmaisun kokonaisvaltaisuus. Tunnilla Marjalle on tärkeää avoin ilmapiiri, itsen ja toisten kuuntelu sekä yhdessä oppiminen, jotta turvallinen tila erilaisille olemisen tavoille mahdollistuisi.

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu mukaan 15.1.2024 mennessä osoitteessa:

https://www.lyyti.in/Flamencon_alkeiskurssi_aikuisille_6271(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tervetuloa mukaan!

Espoon Tanssiopisto