Katja Korpi


Katja Korpi on työskennellyt Espoon Tanssiopistossa nykytanssin vastuuopettajana vuodesta 2011. Katja opettaa nykytanssia, jazztanssia, lastentanssia ja poikien tanssia. Katjan tunneilla korostuu tekemisen meininki, musikaalisuus, tanssillisuus ja ilmaisu. Katja rohkaisee oppilaitaan kokeilemaan ja kokemaan sekä heittäytymään liikkeen ja ilmaisun maailmaan koko keholla, eleillä ja äänellä.


Aiemmin Katja on opettanut tanssia muun muassa Tanssikoulu Liisa Nojosella, Lahden Tanssiopistossa ja Turun AMK:n Taideakatemiassa.


Opettamisen lisäksi Katja työskentelee freelancerina tanssin ja teatterin kentällä. Viime aikoina hänet on nähty Leena Harjunpää Co:n ja Kimmo Alakunnaksen koreografioissa. Hän on myös yksi perustajajäsenistä Hyppy! kollektiivissa, joka tuottaa nyky- ja jazztanssiin pohjautuvia tanssiteoksia pääkaupunkiseudulla.


Katja on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2011 ja Turun AMK:n Taideakatemiasta tanssinopettajaksi vuonna 2007. Sitä ennen Katja on opiskellut tanssia Tukholman Balettakademien yksivuotisella tanssilinjalla, josta hän valmistui vuonna 2003 sekä Kuopion musiikkilukion tanssilinjalla, josta hän valmistui ylioppilaaksi vuonna 2002.

 Katja 2Kuva: Anna Dammert