Ajankohtaista


Tervetuloa mukaan lasten Tanssitaan ja piirretään -kursseille kesäkuussa!


Kesäkuussa järjestetään Tanssitaan ja piirretään -kurssit 2 - 3-vuotiaille sekä 4 - 7-vuotiaille. Opettajana Tanssitaan ja piirretään -kursseilla toimii Espoon Tanssiopiston klassisen baletin ja lastentanssin opettaja Mia Nirhamo.

Aikaisempaa osallistumista tanssitunneille ei edellytetä. Tunnille pukeudutaan mukaviin liikkumiseen sopiviin vaatteisiin, paljaat jalat tai kevyet tossut. Piirtämis- ja askartelemismateriaalit tulevat Espoon Tanssiopistosta.
 
Tanssitaan ja piirretään -L/A-kurssi 2 - 3-vuotiaille

 
Tiistaina 5.6.2018 klo 16.45 - 17.30 paikkana Espoon Tanssiopisto, Piispanportti 12 B, 2. kerros (sali 1).
 
Tanssitaan ja piirretään -L/A-kurssi on tarkoitettu 2 - 3-vuotiaille lapsille yhdessä mukana osallistuvan aikuisen kanssa. Tunnilla tanssitaan kehonosatanssien ja lorujen innoittamina. Omaa kehoa hahmotetaan myös kuvallisesti ja piirtämällä. Tunnilla tehdään myös kaksiuloitteinen tanssipatsas jokaisesta lapsesta.  

Mukaan mahtuu 15 lapsi-aikuinen paria. Kurssin hinta on 15 euroa sisältäen materiaalit.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssille 21.5.2018 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/p/Tanssitaan_ja_piirretaan_kurssi_2__3vuotiaille_4914

Tanssitaan ja piirretään kurssi 4 - 7-vuotiaille

 
Keskiviikkona 6.6.2018 klo 16.30 - 17.45 paikkana Espoon Tanssiopisto, Piispanportti 12 B, 2. kerros (sali 1).
 
Kurssi on tarkoitettu 4 - 7-vuotialle lapsille yhdessä mukaan tulevan aikuisen kanssa. Kurssiaika 75 min on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa lapset tanssivat kuva- ja piirtämisteemaan sopivia harjoituksia ja tansseja. Toisessa osassa lapset piirtävät ja askartelevat tanssipatsaita. Mukana seuraava aikuinen on avustamassa piirtämis- ja askarteluosassa. Halutessaan aikuinen voi myös osallistua tanssiosuuteen.

Mukaan mahtuu 15 lapsi-aikuinen paria. Kurssin hinta on 24 euroa sisältäen materiaalit.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssille 21.5.2018 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/p/Tanssitaan_ja_piirretaan_kurssi_4__7vuotiaille_8788
 
Lisätietoja tanssitaan ja piirretään -kursseista: mia.nirhamo(at)espoontanssiopisto.fi
 

Palaa otsikoihin