Ajankohtaista


Tervetuloa mukaan avoimen opetuksen aikuisten On Point -balettikurssille loppiaisviikolla!

On Point -kurssi on aikuisille suunnattu klassisen baletin kurssi, jossa tehdään nilkkojen ja jalkaterän vahvistamisharjoituksia, baletin tankoharjoituksia ja treenataan kärkitossuharjoituksia. Lähdemme liikkeelle kärkitossuilla perusharjoituksista tangossa, mutta etenemme reippaasti kohti haastavampia harjoituksia mm. yhden jalan relevee. 
 
Kurssille voivat osallistua aloittelijatkin, mutta tällä kertaa harjoitukset eivät keskity alkeisliikkeiden oppimiseen. Haastavammat liikkeet voi tehdä myös baletin pehmeillä harjoitustossuilla tai hitaammassa tempossa tangossa yms.
 
Opettajana on Espoon Tanssiopiston klassisen baletin opettaja Mia Nirhamo, jolta voi kysyä myös kärkitossujen hankintaan liittyvistä asioista.
 
Tunnit pidetään tiistaina, keskiviikkona ja torstaina 2. - 4.1.2018 klo 18.00 - 19.30. Paikkana on Espoon Tanssiopisto, Piispanportti 12 B, 2. krs, 02200 ESPOO (sali 4).
 
Kurssin hinta on 49 euroa ja se laskutetaan erikseen osallistujilta. Ota tunneille mukaan baletin treenivaatteiden lisäksi baletin pehmeät tossut ja omat kärkitossut. 
 
Kurssin voi peruuttaa ilman erillisiä kuluja 17.12.2017 mennessä, jonka jälkeen peritään 50 % osallistumismaksusta. Maksettu kurssimaksu palautetaan tarvittaessa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistujilla tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
 
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Lisätietoja: mia.nirhamo@espoontanssiopisto.fi
 
Ilmoittaudu mukaan 17.12.2017 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.fi/p/Avoin_opetus_Klassisen_baletin_On_Point_kurssi_aikuisille_1148
 
Tervetuloa mukaan!

Palaa otsikoihin